CNC plasmaskærer, oxygen- og vandskæremaskiner

Navigationsmenu

STAKO's CNC skæremaskiner tilfører hurtig, nøjagtig og høj finish til jeres skæreopgaver

Forskellige skære teknikker, som dækker en bred vifte af materiale typer og tykkelse

STAKO's aftersales service er i top. Reservedele leveres fra dag-til-dag

Kontakt os

Har du brug for rådgivning eller et tilbud?

Har du brug for rådgivning til at finde den rigtige CNC skæremaskine for jer eller et tilbud? Så indtast dine kontakt oplysninger og du vil høre fra os.

CNC Plasmaskærer

CNC plasmaskærer maskiner, udfører hurtige og præcise udskæringer i elektrisk ledet materiale. Skæremaskinerne fra STAKO kan skære helt op til 8000 mm i minuttet og med en tolerance på ±0.5 mm. Plasmaskærer maskiner anvendes hovedsageligt til skæring af ikke-jernholdige. Den kan skære plader med en tykkelse på mellem 0,5 mm til 180 mm og skære i tynde stålplader.

Vandskæremaskiner

Vandskæremaskiner bruger slibende partikler i vandet til at skære i materialet. Maskinen skærer hurtigt og præcist emnerne. Vandskæremaskiner anvendes i produktioner hvor der skæres i mange forskellige materiale typer. Den skærer let igennem metal, træ, glas, plast, sten osv.  Nøjagtigheden af teknikken er helt ned til 0.01 mm. Uden de slibende partikler, kan den skære i papir, læder og plast. For hårdere materialer tilføjes de slibende partikler, som er en form for sand med en meget fin struktur. Herefter kan vandskæremaskinen skære materialer med en tykkelse på op til 150 mm. 

Oxygen skæremaskiner

En oxygen skæremaskine brænder igennem materialet, hvor temperaturen kan nå helt op til 1500°. Materialet snittes med ren ilt og tilføjelse af propan eller acetylen. En CNC skæremaskine som anvender oxygen, kan skære i ulegeret og legeret stål. Fordelen ved oxygen, er at de er lette at anvende, giver en høj finish på udskæringen og så er maskinerne økonomiske. De kan skære materiale på helt op til 1000 mm i tykkelse.

STAKO B. V.

Siden slutning af 1980’erne har STAKO leverer høj kvalitets og innovative CNC plasmaskæremaskiner, vandskæremaskiner, oxygen- og laserskæremaskiner. STAKO er en familie virksomhed og hele organisationen lever og ånder efter de samme værdier. De vil levere den bedste CNC skæremaskine til jeres behov. Igennem årene har de udviklet en stor portefølje af CNC skæremaskiner til plade og rør beskæringer. Maskinerne kan udstyres med de nyeste teknologier og gøre det muligt at udføre skrå snit. STAKO specialiserer sig i at kundetilpasse maskinerne, til præcis jeres behov. Deres dygtige udviklingsafdeling sidder klar til udvikle jeres løsning.

Aftersales & service

En af STAKO’s største prioriteter er en god aftersales oplevelse. De bestræber sig på, at I som kunder oplever den bedste service. Det sikrer STAKO, ved at lave dag-til-dag levering på reservedele. Hos Industrimaskiner er vi naturligvis også uddannet i at servicere maskinerne, så jeres CNC skæremaskiner har de bedste vilkår.