Værktøjsmaskiner

Effektive og solide værktøjsmaskiner til afkortning, pladebearbejdning og prægning. Vores udvalg af værktøjsmaskiner leverer en høj kvalitet og ydelse.

Nedenunder finder du vores udvalg af værktøjsmaskiner. Vi er uddannet og certificeret til at foretage service og reparationer på alle værktøjsmaskiner. I vores udvalg er Safan Darley, Behringer, Behringer Eisele, Vernet Behringer, Markator, Stako og Spaleck. Alle værktøjsmaskinerne har tilfælles at levere de bedste løsninger – og så er alle fra tyske & hollandske producenter. På produktsiderne, er der mere information om producenten af den specifikke værktøjsmaskine.

Båndsave

Båndsave i høj kvalitet, ydeevne og holdbarhed. Behringer’s værktøjsmaskiner leverer en effektiv og optimerer skæreopgaver. Der er et stort udvalg af standard specifikationer, men det som gør båndsaven helt unik for jer, er at den kan kundetilpasses til jeres specifikke setup. Behringer’s maskiner tilfører en lav tolerance og høj præcision som sikrer ensartethed og effektivitet. Over 85 års erfaring resulterer i båndsave af høj kvalitet og de er optimeret ned til mindste detalje. Behringer bestræber sig på at sikre dag-til-dag leveringer af reservedele, så jeres produktion ikke skal bekymre sig om produktionsstop på båndsaven.

Rundsave

Fuld-automatisk-rundsavsmaskine

Rundsave til ethvert behov. Ønsker du at arbejde manuelt, semi-automatisk eller fuld automatisere skærearbejdet? Så har vores udvalg af rundsave fra Behringer Eisele løsningen til dig. Maskinerne er udviklet til at kunne skære i de fleste typer metaller, hvor hver produkt har deres egen styrke. Nogen maskiner er f.eks. udviklet specifikt til at skære udstødningsrør, bukkede rør og lign. Rundsavene er udviklet for operatørens sikkerhed, så der ikke sker unødvendige skader. Behringer Eisele har i årenes løb leveret over 250.000 enheder af den manuelle maskine og med deres store know-how er maskinerne fortsat i udvikling. Deres kvalitet er ikke til at tage fejl af og med et årligt servicebesøg fra os, får du en rundsav der holder i mange år.

Automatiske løsninger

Maskinanlæg-boring-skæring-markering

Til store standard produktioner af opskæringer, markeringer, stansning, udskæringer og kantfræsning. Der findes mange opsætninger af maskinerne, så hvis du har store mængder, har dette udvalg en maskine som kan optimere din produktionshastighed. Vernet Behringer har eksisteret siden 1882 og fokuserer på at levere kvalitet, robusthed og effektivitet til din produktionslinje. Maskinerne har livstidsgaranti,  for at sikre din driftssikkerhed. Maskinerne kan indsamle data for at give dig et overblik over deres produktivitet, samt at du hurtigt kan danne dig er overblik over dagens output. Disse data er let tilgængelige via en applikation på din telefon. Med en Vernet Behringer får du en høj kvalitets løsning.

Kantpresser

Elektrisk kantpresser med touchskærms styring

Kantpressere som er elektriske, hydrauliske eller hybrid. Hollandske SafanDarley har siden 1934 beskæftiget sig med metalproduktion. Deres erfaring har bidraget til udviklingen af den elektroniske kantpresser. Kantpresseren sparer op til 50% energiforbrug og producerer i gennemsnit 30% hurtigere, end en hydraulisk kantpresser. Alt afhænger af dine behov for en kantpresser og derfor vil en hydraulisk, i nogle tilfælde stadig være nødvendigt. SafanDarley har også en løsning der blander det bedste fra den elektriske og hydrauliske kantpresser. Deres udvalg af maskiner dækker derved et bredt behov og der er mulighed for kundetilpasning, hvis en af værktøjsmaskinerne ikke kan løse dit behov.

Kantpresseværktøj & bespænding

Kantpresseværktøjerne og bespænding fra hollandske WILA, byder på høj kvalitet, holdbarhed og præcision. De specialiserer sig i at udvikle og producere til kantpresse industrien. Deres værktøjer er dybdehærdet med en hårdhed på minimum 56 HRc, som sikrer slid reduceres på værktøjet. Deres bespændinger og værktøjer passer til de fleste kantpresser maskiner og ikke kun SafanDarley. Gamle kantpressere som enten mangler nye værktøjer eller bespændingen er slidt, kan få et WILA RetroFit monteret, som gør den gamle kantpresser kompatibel med nye værktøjer og teknologier.

Maskinsakse

Vores udvalg af maskinsakse leveres fra SafanDarley, som har mange års erfaring indenfor branchen. Deres værktøjsmaskiner kendetegnes ved kvalitet, holdbarhed og nøjagtighed. Maskinsaksene fokuserer på at levere en høj ydeevne med mulighed for at klippe plader helt op til 6100mm i bredden og med en tykkelse på 30mm. Knivene til maskinsaksen har 4 snittesider, som reducerer hvor ofte knivene skal skiftes. Maskinen kan tilpasses med flere optioner, så den passer til jeres specifikke opgaver.

Skæremaskiner

Vores skæremaskine udvalg byder på to tekniker. Plasma og vandjet. Plasmaskæremaskiner er hurtige og præcise i deres udskæringer. Den kan skære metaller med en dybde op til 180mm. Vandjet skæremaskiner kan skære i de fleste typer materialer, da den ikke udleder meget varme under beskæring. Den kan skære igennem flere lag og helt op en materiale dybde på 150mm. Leverandøren STAKO har udviklet og leveret CNC maskiner siden 80’erne og en af deres styrker, er muligheden for at kundetilpasse en skæremaskine. Har du en udfordring til dem? De har leveret maskiner til pladeskæring, rørskæring og seneste nye teknlogi for at kunne lave skråskæringer. Grunden til at vi leverer STAKO, er at deres fokus på service og aftersales er høj prioritet.

Prægemaskiner

Prægemaskiner til de fleste typer materialer, fra plastik til stål. Løsningerne kan leveres håndholdte, stationære og med et udvalg af optioner. Den håndholdte løsning vejer kun 2.4kg og er utrolig enkel at betjene. Alle værktøjsmaskinerne bliver leveret med en brugerflade, der gør betjeningen af maskinen enkel, så I hurtigt kan få præget jeres materialer. Findes i flere varianter, som afhænger af hvor mange tegn eller tal som skal præges og materiale typen. Til ædelmetaller eller lakeret emner, findes der specielle nåle som er nænsommere i prægningen, så overfladen ikke bliver ødelagt. Vi sidder altid klar til at rådgive eller komme forbi og undersøge hvilken løsning passer til dig.

Afgratning

Afgratemaskiner fra Spaleck Oberflächentechnik og tilhørende slibe- og poleresten samt olier og kemikalier til at give dit ønsket resultat. Kan bruges til efterbearbejdning af standset, laserskåret emner og meget mere. Der er mulighed for at give emnerne en polerede, rustbeskyttende eller slebet overflade så materialet er nemmere at arbejde med. I samarbejde med Spaleck leverer vi også store tørrere, til efter materialet har været i maskinen, så alt fugt bliver elimineret. Der findes løsninger til metaller og plastikemner. Som vores andre partnere, så fokuserer Spaleck på hurtig og effektivt at levere reservedele, hvis en maskine går i stå.

Forbrugsvare

Wilke-Kølemiddel-og-smøremiddel

Vores udvalg af forbrugsvare er baseret på vores know-how om kvalitet og dygtige leverandører. Vi ønsker at vores maskiner yder det bedste og har den længst mulige levetid – som er base for vores valg af forbrugsvare. Her finder du vores udvalg af klinger, savbånd, slibesten, olie & kemikalier, køle- og smøremiddel, børster og andre sliddele til jeres maskiner. Hvis du ikke finder det specifikke som du mangler, i vores sortiment – så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe og servicere dig.

Service & reparation

Vi bliver løbende uddannet i de maskiner som vi tilbyder og har mange timers erfaring. Det kan sjældent svare sig, ikke at bruge os fra starten. Vi har så meget erfaring med maskiner, at hvis du har en anden end dem fra vores sortiment – så kontakt os alligevel, for tit og ofte kan vi også hjælpe dig. Vi servicerer rundsave, båndsave, klippere, kantpressere, CNC skæremaskiner, markeringsløsninger og afgratemaskiner. Hvis du står i en uheldig situation og har produktionsstop – så kontakt os omgående. Vi sidder klar til at hjælpe dig.